Byggfakta logo - RGB-2
SE_BF_Livestat_Bakgrund

Marknadsföringstjänster

Du får målgruppsanpassade exponeringsmöjligheter för ditt företag med hjälp av flera olika lösningar

Varför ska du använda oss?

Vi har flera marknadsföringslösningar som är användbara för dig som insett att du behöver marknadsföra dina tjänster, produkter eller material till beslutsfattare inom byggbranschen. Våra lösningar kan nå din målgrupp via olika kanaler, offline såväl som online. Det gör att du kan nå din målgrupp med stor precision, på rätt plats och i rätt tid.

 

Se vad våra marknadsföringstjänster kan göra för dig

Klicka på ditt arbetsområde nedan och läs mer om fördelarna för just dig

Byggherre/Fastighetsägare | Konsult | EntreprenörLeverantör | Grossist/Byggvaruhandel

Boka en konsultation

AdobeStock_494867068_verified

Verifierade digitala annonser

Varför lägga resurser på digital annonsering som inte når fram till rätt personer? Vi hjälper dig att nå de personer du vill – utan spill – eftersom vi, med vår nya teknik, kan styra exakt vilken detaljerad målgrupp som en digital  annons visas för. På så sätt ökar du din digitala synlighet mot ditt marknadssegment.

Läs mer om verifierade digitala annonser

business people group with  headphones giving support in  help desk office to customers, manager giving training and education instructions

Telemarketing

Med hjälp av vår projektdatabas fylld med över 20 000 byggprojekt kan vi se till att du når din målgrupp med ditt budskap över telefon. Oavsett om det gäller leadsgenerering, mötesbokning eller en enklare marknadsundersökning ser vi till att ditt företag får fler affärsmöjligheter.

Läs mer om Telemarketing

uki_some

Email Marketing & Postala utskick

Direktmarknadsföring är fortfarande en av de mest effektivaste marknadsföringsstrategierna i byggbranschen. Du får därför skräddarsydda lösningar för ditt företag att nå din målgrupp via email marketing och postala utskick. Du får möjlighet att distribuera produktkataloger, produktlanseringar, lyfta fram referensprojekt direkt till målgruppens inkorg och brevlåda.

Läs mer om Email Marketing & Postala utskick

SE_BF_Enkat1

Marknadsundersökningar

Få en överblick över hur marknaden ser ut för dina kommande eller befintliga produkter. Vi hjälper dig att kartlägga konkurrenter, potentiella kunder, beslutsfattare och mycket mer.

Din marknadsundersökning blir omfattande och avslutas alltid med en fördjupad rapport med alla svar som ger dig en tydlig handlingsplan.

Läs mer om Marknadsundersökningar

3-enheder-hoej2

Kombination

Som uppdragsgivare har du alltid möjligheten att kombinera våra tjänster i ett uppdrag. Självklart är detta något vi rekommenderar då effekten av din aktivitet blir starkare.

Fördelen med att kombinera våra tjänster är att du kan nå olika målgrupper i olika kanaler och anpassa budskapet, målgruppen och aktiviteten efter vad som funkar bäst för det mål du vill uppnå.

Läs mer om Kombination

Laptop med grafer market insight

 

Byggfakta Analytics PRO

Behöver du en bättre överblick över vilka dina webbesökare är? Denna lösning är för dig som vill identifiera vilket företag som besöker din hemsida, vilket byggprojekt de är verksamma i och vilken produkt på hemsidan de är intresserade av.

Med detta lättanvända verktyg kan du nu expandera och börja omvandla dina besökare till skarpa affärsmöjligheter.

Läs mer om Analytics PRO

 

ByggfaktaDOCU_dataskärm_hemsida

 

Byggfakta DOCU

Välkommen till Nordens största byggkatalog* – en digital informationstjänst som underlättar jobbet för proffsmarknaden.  Ni får koll på byggmaterial, produkter och lösningar inom bygg, inredning, utemiljö, installation, skydd och industri. Förutom produktinformation och produktnyheter hittar ni deklarationer, beskrivningstexter, BIM-objekt, referensprojekt, miljömärkningar, CAD-detaljer och mycket mer.

Läs mer om Byggfakta DOCU

 

"Vi är väldigt nöjda med samarbetet och kommer att fortsätta med telemarketinguppdraget som varit lönsamt och effektiviserat vårt arbete"

Peter Nestevik, Säljchef – Cylinda

 

Läs kundcaset

Marknadsföring för ditt företag

Med oss får du mer än 50 års erfarenhet av att samla information från aktörer inom byggbranschen. Vi följer alla byggprojekt noga genom alla byggfaser, från de tidiga planerna tills projektet startas. Varje vecka genomför vår specialiserade undersökare ca. 2000 telefonintervjuer samt uppdaterar de aktiva byggprojekten i projektdatabasen.

Kort sagt, så kan du vara säker på att vi kan byggbranschen och alla kontakter bättre än någon annan. Samtidigt får du ta del av våra kollegor som är specialister på att samla in information och kan identifiera din exakta målgrupp och rätt kontaktpersoner.

Kontakta oss idag och hör mer om möjligheterna till en skräddarsydd marknadsföringsstrategi för ditt företag.

Boka en genomgång

Skjerm 2-1

Vi finns i mediakanaler också!

Du har säkert stött på våra digitala eller fysiska byggtidningar där vi totalt har över 70 000 läsare varje månad. Behovet av att synas mer i digitala kanaler har ökat radikalt inom byggbranschen, därför har vi även sett till att erbjuda dig skräddarsydda förslag som passar ditt syfte och din budget.

logo

Byggvärlden är den ledande affärs- och nyhetstidningen för byggbranschens beslutsfattare. Här besöker vi byggarbetsplatser, bevakar byggnyheter och intervjuar ledande personer.

Tidningen har en printupplaga på 25 500 och utkommer med 18 nummer per år. Dessutom går det att prenumerera på våra nyhetsbrev, som skickas tre gånger/vecka. Nyhetssajten byggvärlden.se har 16 000 unika besökare/vecka.

Ladda ner priser

Husguiden logo - RGB large

Husguiden distribueras årligen till cirka 150.000 husägare över hela Sverige, från Ystad i söder till Haparanda i norr. Vi täcker i stort sett alla kommuner i landet, stora som små.

En snyggt förpackad annons i A4-storlek! Använd ditt ordinarie annonsmaterial eller låt oss hjälpa dig med layouten utan extra kostnad. Tillsammans har vi ett flexibelt samarbete där du kan byta innehåll efter säsong eller kampanjperioder.

 

Läs mer här

Allt Om Bostad logo - RGB large

Alltombostad.se är ett helhetskoncept för den som söker inspiration, praktisk rådgivning och specifika produkter kring hus och hem.

Vi har över 900 artiklar och gör-det-självtips, ritningar och beskrivningar, ca 4 000 produkter för hus, hem och trädgård, en aktiv blogg och ett nyhetsbrev där både tävlingar och produktnyheter förekommer.

Läs mer här

 


Boka en vägledande
konsultation med oss


För att nå önskat resultat med marknadsföring inom byggbranschen är det viktigt att du överväger planen och dina mål för marknadsföringsarbetet.


Vill du ha mer information om hur du kan använda våra lösningar för att marknadsföra ditt företag eller har du andra relaterade frågor om marknadsföring inom byggbranschen?

Fyll i formuläret och få svar på dina frågor och funderingar

Boka en fri konsultation