SE_BF_Tree

Marknadsföring i byggbranschen

Hallå hallå - vem ropar du på?

 

 

 

 

Välj ditt verksamhetsområde och läs mer om marknadsföring för din bransch

Byggherre/Fastighetsägare | Konsult | Huvudentreprenör | UnderentreprenörLeverantör | Grossist/ByggvaruhandelAnnan verksamhet

Det här med marknadsföring...

...det är inte alltid lätt

Man måste först hitta sin flock. Vilka ska man prata till egentligen? Och sen måste man komma på hur man bäst når dem. Det brukar inte vara mitt ute i skogen. Om man inte har en finurlig svampfinnarmanick man vill sälja, till svampplockare. Fast då är man kanske ändå sent ute, en annan svampfinnarmanickförsäljare har kanske redan sålt in sig. Jag menar, de är ju redan i skogen. Och under svamptorka är det dåligt med lyssnare. 
 

Det vi vill säga är - snackar du till rätt personer, och når du dem när de behöver höra dig?

Förutom att vi har Sveriges i särklass mest använda projektdatabas med projekt, företag och beslutsfattare i svampkorgen, så har vi också en mängd olika marknadsföringstjänster som vi provat ut och som passar just dig som behöver synas eller höras ut i byggbranschen. 
 
Vi vill väldigt gärna hjälpa dig hitta rätt kanaler för ditt budskap. DU vet ju hur bra du och din verksamhet/tjänst/produkt/lösning är - är det inte dags att andra får veta också?
 
 

Berätta vem du är så skräddarsyr vi budskapet!

Byggherre/fastighetsägare | Konsult | Huvudentreprenör | UnderentreprenörLeverantör | Grossist/ByggvaruhandelAnnan verksamhet

 

Vill du veta mer?

Vill du ha mer information om hur du kan använda våra lösningar för att marknadsföra ditt företag, eller har du några andra frågor om marknadsföring i byggbranschen? Då är du välkommen att kontakta oss på telefon 0651-552500, eller fylla i formuläret här så kontaktar vi dig och berättar mer om hur du kan bearbeta din målgrupp på bästa sätt med våra marknadsföringstjänster. 

Kika gärna också på våra specialrapporter, bl.a. om hur viktigt just marknadsföring verkligen är