Byggfakta logo - RGB-2
SE_BF_ForsakerBron

Entreprenörer i byggbranschen


Har du rätt underlag och känner dig trygg med kunskapen om marknaden? Som entreprenör inom byggbranschen kan du proaktivt få information om både offentliga och inbjudna anbud. Vi täcker hela marknaden för offentliga och privata byggprojekt samt offentliga såväl som inbjudningar till anbud.

Ta mig till Projektdatabasen

Via våra dagliga marknadsundersökningar följer vi upp vem som bygger vad, var, när och hur för att hjälpa dig att nå rätt beslutsfattare, på rätt projekt, vid rätt tidpunkt. Du som jobbar som bygg-, total-, generalentreprenör behöver ha en marknadsöverblick bland byggherrar, konsulter, underentreprenörer och leverantörer - du behöver enkelt kunna ta fram data på vad som händer och ha kunskap om nya aktörer och konkurrenter på din marknad. Med hjälp av våra skräddarsydda lösningar håller du dig uppdaterad på löpande basis. 

SE_BF_ForsakerDag

Inbjudna anbudsmarknaden

Den inbjudna anbudsmarknaden består av ca. 1/4  av alla offentliga byggprojekt och dessutom består den av i stort sett alla privata byggprojekt. Den inbjudna anbudsmarknaden kan dock vara svårare att ta sig in på än den återstående marknaden, eftersom de inbjudna entreprenörerna ofta återfinns bland beställarens tidigare samarbetspartners.

Bli en del av den inbjudna anbudsmarknaden 

SE_BF_ForsakerNatt

En verktygslåda med allt du behöver

Med väldigt lite ansträngning, små medel och smarta lösningar håller du dig uppdaterad på det utbud som är intressant för din verksamhet, mot både offentliga och privata aktörer.

Du får den överblick du behöver på både projekten och företagen som är viktiga för dig, och gör det möjligt för dig att kontakta potentiella partners eller enkelt vidarebefordra en räkmacka till ditt team samma morgon som den färska informationen landar i din inkorg. Du får tillgång till projekten innan de annonseras ut för andra i din bransch.

Utforska verktygslådan 

Att lägga tid på fel projekt och aktörer kan vara kostsamt 

 

Efter våra drygt 60 år i branschen, vet vi hur krävande och utmanande det är att ha koll på byggmarknaden och branschen. Tack vare vår undersökaravdelningen på 25 personer som skannar av allt som händer där ute har vi gjort det enklare för dig att ta del av denna information i ett förpackat format.

Låt inte jakten på de lönsamma affärerna och relationerna ta upp onödiga resurser och för mycket av din tid - effektivisera arbetet i din organisation med rätt info, jobba proaktivt och ha koll på det som planeras framåt.

Visa mig Byggfakta SMART

För dig som redan använder SMART

 

Läs mer om Marketing Services 

Alla SMART kunder har möjligheten att bearbeta och penetrera sin specifika marknad med hjälp av våra marknadsföringslösningar. Utmaningen att leta och samla in så bra beslutsunderlag som möjligt är för många företag väldigt stor.  

Det kan finnas flera anledningar till att organisationen inte räcker till, t ex brist på resurser, kompetens, expertis och verktyg - vi sträcker ut en hand även där. Rätt marknadsföring har aldrig varit viktigare!


 

Det finns ett flertal lösningar som frigör tid så att personerna i er verksamhet kan ägna sig åt rätt saker. 

  • Marknadsanalyser och kartläggningar
  • Varumärkesundersökning
  • Enkätundersökningar
  • Email Marketing
  • Postala utskick
  • Telemarketing 

Hur kan vi hjälpa dig som entreprenör?

  • Vi hjälper dig att söka efter jobb som är lönsamma
  • Du kan sluta lägga onödig tid på att leta efter det vi på Byggfakta redan hittat och kategoriserat åt dig
  • Vi förhindrar att du blir omsprungen av konkurrenter och tappar förtroende från kunder och samarbetspartners
Byggfaktas tjänster gynnar dig inom byggbranschen

Skräddarsydda lösningar för dina behov

Du är alltid välkommen att kontakta oss när du vill veta mera om vilka lösningar som passar dig och din verksamhet bäst. Våra duktiga och erfarna kollegor lyssnar till dina problem och utmaningar, och tillsammans kan ni komma fram till vad som bäst möter era behov som huvudentreprenörer i byggbranschen.