Byggfakta logo - RGB-2
Byens-spejling-i-Østerport-2-hero-khrarkitekter

Marknadsföringstjänster - Leverantörer

Du som leverantör behöver nå de som planerar, projekterar och upphandlar dina produkter


Vi har hjälpt hundratals kunder med deras marknadsföring

beijer_logo
chalmers_logo
cylinda_logo
lambertsson_logo
leica_logo
lkab_logo
moelven_logo
smeg_logo
steriks_logo
svedbergs_logo

 

Marknadsföring på en ny nivå

 

Som leverantör får du hjälp att nå de som planerar, projekterar eller upphandlar dina produkter på rätt projekt. Vi säkerställer att du får möjligheten att påverka, utbilda, informera konsulterna i föreskrivande led om era lösningar, nya material eller produkter.

Med hjälp av våra erfarna medarbetare lyssnar på vad du har för utmaningar och idéer för att sedan hjälpa dig att omvandla detta till verkliga aktiviteter.

Bra marknadsföring ska såklart vara relevant och väl tajmad för mottagaren och vi är experter på att koppla ihop

 

leverantörer med köpare och föreskrivare på projektmarknaden.

Det finns flera marknadsföringslösningar som är användbara för att attrahera kunder och beslutsfattare inom byggbranschen till att upptäcka dina tjänster, produkter eller material. Lösningar som når din publik genom olika kanaler - offline såväl som online. 

Vår projektdatabas ger aktuell information om vem som bygger vad och i vilket skede projekten befinner sig i just nu. Detta innebär att du med vår hjälp kan nå och påverka din målgrupp med stor precision.

För dig som leverantör

Byggfakta Produkt (DOCU)

Sveriges största informationstjänst för proffsmarknaden med över en miljon användare per år. Vi håller föreskrivare, konsulter, byggherrar, kommuner med flera, informerade om de senaste produkterna och materialen från dig som tillverkare och leverantör som riktar sig till den professionella byggmarknaden.

Produkterna visas tillsammans med tillhörande dokumentationer såsom föreskrivningstexter (AMA), CAD, BIM, deklarationer, miljöbedömningar och mycket mer.

Läs mer om Byggfakta Produkt (DOCU)

 

För dig som leverantör

Email Marketing

Denna tjänst består av ett mail eller fysiskt utskick till företagskunder med innehåll
anpassat till din exakta målgrupp. Utskicken baseras utifrån ett målgruppsurval enligt ditt önskemål, vi skapar sedan en skräddarsydd layout med ditt budskap i fokus.

Läs mer om Email Marketing

För dig som leverantör

Marknadsundersökning

En undersökning är den bästa formen av beslutsstöd - det finns få analyser som slår den där du får facit på vad din målgrupp anser är avgörande faktorer för dem. Vi hjälper er kartlägga er marknad, mäta era kunders nöjdhet, hitta vilka positiva och negativa värden ni behöver jobba med.

Vi utför också intervjuer och undersökningar gällande föreskrivandegrad av era produkter, hjälper er att hitta vem/vilka ni bäst påverkar för en affär och vid vilken tidpunkt. 

Läs mer om Marknadsundersökningar

Söker du efter en tjänst med affären i fokus

Med hjälp av våra telemarketingtjänster kan vi skräddarsy en lösning för dig som vill ha en tvåvägskommunikation
med din målgrupp för att få större inblick i deras behov.

Syftet kan vara att förprospektera marknaden åt er genom att ställa ett antal undersökande frågor om behovet av era produkter,
tjänster eller material i pågående och kommande projekt.

Uppdraget kan även vara marknadsundersökande eller ha som syfte att boka in möten åt era säljare.

Utforska våra telemarketingtjänster

Byggfakta Analytics PRO

Med Analytics PRO får du kritiska insikter om vilka företag som besöker din webbplats, vad de är intresserade av och vilka byggprojekt de arbetar med just nu. Därifrån kan du använda Analytics PRO för att omvandla dina besökare till konkreta leads för din försäljningsavdelning.

Analytics PRO ger dig värdefulla insikter om kvaliteten på dina besök och möjligheten att optimera ditt innehåll för din målgrupp. Detta innebär att du kan prioritera din tid där den skapar mest värde och därmed öka avkastningen på dina marknadsföringsinsatser.

Läs mer om Analytics PRO

 

Komplett portfölj för leverantörer

Vi har mer än 50 års erfarenhet av att samla in information från aktörer inom byggbranschen. Vi följer alla byggprojekt noga genom alla byggfaser, från de tidiga planerna tills projektet startas. Varje vecka genomför vår specialiserade forskningsavdelning ca. 2000 telefonintervjuer samt uppdaterar de aktiva byggprojekten i vår projektdatabas.

Kort sagt, så kan vi byggbranschen och alla kontakter bättre än någon annan. Samtidigt är vi specialister på att samla in information och kan identifiera din exakta målgrupp och rätt kontaktpersoner.

Våra lösningar för leverantörer är våra framgångsfaktorer för att skapa fler affärsmöjligheter till din verksamhet.

Kontakta oss idag och hör mer om möjligheterna till en skräddarsydd lösning för ditt företag.

Utforska fler marknadsföringstjänster från oss

För KonsulterFör Byggherrar

För EntreprenörerFör Grossist/Byggvaruhandel

Boka en genomgång

Vill du ha mer information om hur du kan använda våra lösningar för att marknadsföra ditt företag, eller har du några andra frågor om marknadsföring i byggbranschen?

Då är du välkommen att kontakta oss på telefon - 0651-552500 - eller fylla i formuläret här så kontaktar vi dig och berättar mer om hur du som leverantör kan bearbeta din målgrupp på bästa sätt med våra marknadsföringstjänster.