Byggfakta logo RGB white

Få en gratis lista med planerade projekt!

Oavsett om du är fastighetsägare, byggherre, konsult, entreprenör, underentreprenör/installatör, leverantör, grossist, återförsäljare eller uthyrare så tycker du nog att du har en hyfsad koll på bygg- och projektmarknadens aktörer och deras planer. Men har du det, egentligen? 

Dina bästa affärsmöjligheter kan vara de du missar!

Nöj dig inte med att tro att du har koll - försäkra dig om att du inte går miste om "dina" projekt, "dina" anbudstider, eller "den där" aktörens intressanta projektplaner - som leder till nya affärsmöjligheter, lönsamma samarbeten och nya affärer för dig. Missar du dem så blir de istället någon annans affärer. 

Sätt oss på prov - vad är det du behöver ha koll på?

Berätta kort för oss vilka typer av bygg- och anläggningsprojekt du och din verksamhet behöver ha span på. Vilka typer av arbeten jobbar ni med? När i projektet behöver ni agera för att inte bomma anbudstillfällen eller affärsmöjligheter? Var i landet är/vill ni vara verksamma?

FYLL I FORMULÄRET och få din SKRÄDDARSYDDA GRATISLISTA >>

Fyll i dina intresseområden i formuläret intill, och få - helt kostnadsfritt och utan förpliktelser - en personlig lista över de projekt som du inte får gå miste om, i det geografiska område du behöver bevaka. 

Vår marknadsbevakning kan ge dig skräddarsydd information utifrån vår projektdatabas som innehåller:

  • Ca 600 nya och 2500 uppdaterade projekt varje vecka
  • Projekt och anbudstillfällen från privata byggherrar
  • Alla offentliga projekt och anbudstillfällen
  • Mer än 20000 just nu aktiva byggprojekt

Vi vet hur tufft det kan vara att ha överblick och koll på allt som planeras och byggs, och när vi frågar våra kunder vilken deras största utmaning var innan de kom i kontakt med oss, så var det just oron att man inte riktigt hade koll, och att man missade avgörande upphandlingar eller nya aktörer. För många har det också visat sig att t.o.m de "lojalaste" kontakter man har sitter på projekt man inte kände till. 

Beställ nu - få en gratislista med dina projekt

PS. Du har inget att förlora här. Det värsta som kan hända är att du kan känna dig säker på att du verkligen HAR full koll. Det vore väl skönt!

Vilken sorts byggprojekt
vill du ha i din lista?