Byggfakta logo - RGB-2
SE_BF_SmartBlue

smart-logo-lille

Hitta de byggprojekt som stärker din verksamhet

SMART gör det lättare för dig att hitta rätt byggprojekt som lyfter ditt företag till nya höjder.

Prova SMART

-

Vi samarbetar med tusentals företag i byggbranschen

logo_casa
logo_sweco
logo_tyrens
logo_ramboell

Effektivisera ditt arbete med SMART

SMART är marknadens mest användarvänliga och detaljerade projektplattform. Verktyget hjälper dig att effektivisera och strömlinjeforma ditt dagliga arbete med anbud och offerter. SMART är specialanpassat för dig, oavsett om du är byggherre, entreprenör, leverantör, konsult, hantverkare eller något annat inom byggbranschen.

Med SMART kan du bl.a:

  • Övervaka intressanta projekt, företag och sökningar
  • Få information om projekt, inblandade aktörer, projektstadie och materialval
  • Följ dina viktigaste partners
  • För anteckningar om relevanta projekt, företag och kontakter
  • Få en påminnelse om aktiviteter i utvalda projekt via e-post
  • Bygg din pipeline

Prova SMART

20000

AKTIVA PROJEKT

6

MILJARDER KR. I SAMLAT VÄRDE

146948

KONTAKTPERSONER

2500

UPPDATERADE PROJEKT PER VECKA

3-enheder-hoej2

Så hittar du dem
bästa byggprojekten

Med SMART får du tillgång till Nordens största projektplattform där du hittar information om alla offentliga upphandlingar och anbud samt byggprojekt med privata uppdragsgivare i Sverige och övriga Norden. Verktyget effektiviserar och strömlinjeformar ditt dagliga arbete med anbud och offerter.

Du får tillgång till kunskap och data om just din marknad så du hittar rätt byggprojekt att arbeta med. Vi skräddarsyr din bevakningslista utifrån dina preferenser och behov. Det kan bl.a. vara önskemål om geografi, typer av projekt eller material, budget, projektstadie med mera.


Læs mere om, hvilke projektinformationer vi indsamler

Det gör att du kan arbeta proaktivt och strategiskt med din marknad så att du stärker din position i en tuff bransch och samtidigt undviker att förlora affärsmöjligheter till dina konkurrenter. SMART hjälper dig att hantera både din egen och dina anställdas tid och låter dig skapa en stark säljpipeline.

Hör mer om möjligheterna med SMART

6 anledningar till att välja SMART

feature01-gui

Användarvänlig design

SMART bygger på den senaste tekniken i en användarvänlig design som enkelt guidar dig till de viktigaste leads och partners. Du kan alltid ha SMART till hands, eftersom systemet fungerar på alla enheter – inklusive mobilen.

feature03-kort2

Hitta dem bästa projekten för dig

Du får tillgång till din alldeles egna företagsprofil, där du kan söka efter byggprojekt som passar dina behov, kompetenser och resurser. Det gör att all irrelevant information sorteras bort, vilket gör det enkelt för dig att spendera din tid på rätt saker.

feature05-stadier

Projektstadier ger dig timing

Vi ger dig de enskilda byggärendena i ett skede som visar hur långt gången projektet är. På så sätt behöver du inte lägga tid på ärendet förrän det är i ett för dig relevant skede. Du slipper därmed slösa tid och kan lägga ditt fokus på annat under tiden.

feature02-firma2

Anpassad företagsranking

Med några få klick kan du få en överblick över dina viktigaste samarbetspartners. Med intelligenta filter kan du skapa din egen personliga rankning av företag med störst potential på din marknad. Det betyder att du kan se listan (i rangordning) över de företag som har flest projekt som matchar din verksamhet.

feature04-notifikationer

Skräddarsydda notifikationer

Om du vill kan du få information och uppdateringar om projekt du följer direkt till din mailkorg, så att du kan agera snabbt vid behov. Dessutom kommer du att få besked om nya projekt som är relevanta för ditt företag.

feature06-crm

Effektiva CRM-funktioner

Med SMART får du effektiva CRM-funktioner som är speciellt framtagna för aktörer inom byggbranschen. Funktionerna gör det ännu enklare för dig att hålla reda på leads och samarbetspartners. Detta sparar dyrbar tid i ditt dagliga arbete.

Vi har gjort (för)arbetet åt dig

På Byggfakta skapar vi betydande konkurrensfördelar och värde för våra kunder. Det gör vi bland annat genom att tillhandahålla marknadens vassaste projektinformation – så att du vet vad som rör sig på din marknad. Bland annat får man tillgång till offerter och anbud – långt innan de publiceras och vi har gjort det enkelt för dig att identifiera och följa upp de projekt och aktörer som är viktiga för din verksamhet.

Vår projektinformation inhämtas dagligen av vår erfarna undersökaravdelning och baseras på intervjuer med beslutsfattare och projektledare i hela Sverige. Vi övervakar all professionellt byggande och följer alla projekt noggrant, så att vi kan ge dig högkvalitativ och detaljerad information. I dagsläget innehåller vår projektdatabas information om mer än 20 000 aktiva byggprojekt och du kan komma åt dem alla i SMART.

Prova SMART

Fyll i formuläret och prova SMART idag

På Byggfakta anser vi att du själv bör se SMARTs funktioner för att på så sätt kan du med egna ögon uppleva alla fördelar som följer med det.

Beställ en gratis demo där vi visar dig hur SMART lyfter ditt företag till nya höjder.