Byggfakta logo - RGB-2
Telemarketing - markedsanalyse og mødebooking

Kombination

Du har helt unika möjligheter med din marknadsföring genom skräddarsydda aktiviteter i en kombinerad och fullskalig lösning.

 

En kombinerad effekt

Din mest effektfulla lösning är att kombinera våra tjänster och aktiviteter med varandra. Vare sig du vill öka antalet leads eller utföra omfattande marknadsundersökningar så kan vi säkerställa att effekten av ditt uppdrag blir högre.

Genom en kombination kan vi hjälpa dig att skapa en helhetsprocess från början till slut. Detta innebär att vi kan hjälpa dig att identifiera en målgrupp, utföra en marknadsundersökning, generera leads och genomföra offertförfrågningar - detta kan göras i olika kanaler som telefon, digitalt och postalt. 

Vi har uppdaterad information om beslutsfattarna i alla byggprojekt i Sverige och kan därför kontakta rätt personer för varje projekt med hjälp av våra erfarna och professionella kommunikatörer.

Sammantaget ackumulerar vi värdefulla insikter om din målgrupps behov och deras kunskaper om ditt företag och varumärke som vi sedan omvandlar till skarpa affärsmöjligheter.

front-meeting

Generera kvalificerade leads

Det finns många sätt att generera kvalificerade leads på. Vi tror på att kvalificera potentiella leads genom att säkerställa att ett intresse finns. Med hjälp av våra olika tjänster kan vi kvalificera leads på flera sätt, t ex kan en undersökning säkerställa att du har identifierat rätt målgrupp och att de har behov av dina produkter och tjänster.

Vidare ser vi att våra telemarketingtjänster har påvisat goda resultat efter en undersökning. Tillsammans med en väl formad undersökning innehållandes rätt frågor samt med ett telemarketingteam som representerar din verksamhet på ett professionellt sätt, kan vi säkerställa att du genererar kvalificerade leads.

Vi skapar en skräddarsydd lösning som passar din produkt, verksamhet och mål som hjälper dig att skapa affärsmöjligheter. Boka ett möte med oss redan idag och se över dina möjligheter för en framgångsrik leadsgenereringsprocess.

Få fler leads

analytics-pro-marketing

Samla data från din marknad

Våra omfattande marknadsundersökningar hjälper verksamheter att identifiera nya målgrupper, säkerställa behov på marknaden, förbereda inför en produktlansering och mycket mer.

Vi ser en tydlig uppgång i våra uppdrag senaste åren och har förstått att ovanstående datapunkter är viktiga för verksamheter att samla in. Byggfakta intervjuar idag över 2000 aktörer i byggbranschen varje vecka och samlar detaljer om deras nuvarande och kommande projekt.

Genom att nyttja Sveriges största databas för byggprojekt för att identifiera dina målgrupper och få möjligheten att nå ut med dina frågor, kan vi säkerställa att du samlar in nödvändiga datapunkter för din verksamhet.

Efter en grundlig utformning av din undersökning, rekommenderar vi att våra tjänster inom telemarketing eller digitala utskick tillsätts för att en effektfull uppföljningsprocess med dina respondenter.

Få mer information

cta-telemarketing

Öka möjligheterna hos föreskrivare

Utmaningen att nå föreskrivare vid rätt tidpunkt, budskap och erbjudande är konstant och det är därför enkelt att man investerar tid på föreskrivare med låg sannolikhet att föreskriva dina produkter.

Med hjälp av våra tjänster kan vi säkerställa att ditt företag är närvarande och är med och räknar på relevanta projekt. Uppdraget är projektbaserat där våra kommunikatörer når ut till en noga utvald målgrupp och kortfattat beskriver din
verksamhet samt ställer frågan om du får räkna och lämna en offert på projektet.

Genom att att använda olika kanaler för att nå ut till en utvald målgrupp från våra databas, kan vi säkerställa fler offertförfrågningar till din verksamhet. Självklart representerar vi ditt företag på ett påläst och professionellt där ert varumärke är i trygga händer.

Vi säkerställer att all information från respondenten tillfaller dig via mail efter en bekräftat offertförfrågan. 

Få en genomgång

Varför ska du kombinera våra marknadsförings-tjänster?

Vi har mer än 50 års erfarenhet av att samla in information från aktörer inom byggbranschen. Vi följer alla byggprojekt noga genom alla byggfaser, från de tidiga planerna tills projektet startas. Varje vecka genomför vår specialiserade forskningsavdelning ca. 2000 telefonintervjuer samt uppdaterar de aktiva byggprojekten i vår projektdatabas.

Kort sagt, så kan vi byggbranschen och alla kontakter bättre än någon annan. Samtidigt är vi specialister på att samla in information och kan identifiera din exakta målgrupp och rätt kontaktpersoner.

Våra lösningar inom telemarketing, enkätundersökningar, marknadsanalyser, email marketing, mötesbokning och offertförfrågningar är våra framgångsfaktorer för att skapa fler affärsmöjligheter till din verksamhet.

Kontakta oss idag och hör mer om möjligheterna till en skräddarsydd lösning för ditt företag.

Boka ett möte

Telemarketing inom byggbranschen

Svårt att veta vad du behöver?

Vi kan hjälpa dig med din behovsanalys.
Boka en kostnadsfri konsultation och se dina möjligheter.

Klicka här så kontaktar vi dig

Fyll i formuläret, så tar vi kontakt med dig