Byggfakta logo - RGB-2

Bygg ditt företag
på kunskap och data

Vi skapar betydande konkurrensfördelar och värde för alla aktörer inom byggbranschen som vill ligga i framkant av vad som händer inom svenskt byggande – med marknadens vassaste projektinformation.

 
 

På Byggfakta skapar vi betydande konkurrensfördelar och värde för våra kunder. Det gör vi bland annat genom att tillhandahålla marknadens vassaste projektinformation – så att du vet vad som rör sig på din marknad. Bland annat får man tillgång till offerter och anbud – långt innan de publiceras och vi har gjort det enkelt för dig att identifiera och följa upp de projekt och aktörer som är viktiga för din verksamhet.

Över 20 000 byggprojekt

Vår projektinformation inhämtas dagligen av vår erfarna undersökaravdelning och baseras på intervjuer med beslutsfattare och projektledare i hela Sverige.

Vi övervakar all professionellt byggande och följer alla projekt noggrant, så att vi kan ge dig högkvalitativ och detaljerad information. I dagsläget innehåller vår projektdatabas information om mer än 20 000 aktiva byggprojekt och du kan komma åt dem alla i SMART.

20000

AKTIVA PROJEKT

6

MILJARDER I SAMLAT VÄRDE

146948

KONTAKTPERSONER

2500

UPPDATERADE PROJEKT PER VECKA

SE_BF_ForsakerVy

 

Värdefull information om
planerade projekt 

Av de som använder våra tjänster för att hitta nya affärer säger nästan 90% att de också gör just det. Vill du vara påläst, jobba effektivare, hitta nya uppdrag och skapa nya kontakter så tar det ungefär en kvart att lära dig hur det hela går till i vår tjänst. På ett enkelt sätt kan du få en gedigen träfflista med relevanta projekt och upphandlingar anpassat efter dina preferenser.

Med tjänsten SMART har vi förenklat användningen för att du enklare ska kunna få ut det med mesta av tjänsten. Tack vare våra senaste funktioner kommer du också kunna säkerställa att du inte går miste om några affärsmöjligheter.

Visa mig mer info om SMART 

För dig som redan använder SMART

 

Alla SMART kunder har möjligheten att bearbeta och penetrera sin specifika marknad med hjälp av våra marknadsföringslösningar. Utmaningen att leta och samla in så bra beslutsunderlag som möjligt är för många företag väldigt stor.  

Det kan finnas flera anledningar till att organisationen inte räcker till, t ex brist på resurser, kompetens, expertis och verktyg - vi sträcker ut en hand även där. Rätt marknadsföring har aldrig varit viktigare! 

Det finns ett flertal lösningar som frigör tid så att personerna i er verksamhet kan ägna sig åt rätt saker. 

  • Marknadsanalyser och kartläggningar
  • Varumärkesundersökning
  • Enkätundersökningar
  • Email Marketing
  • Postala utskick
  • Telemarketing 

 

Skräddarsydda lösningar för dina behov

Du är alltid välkommen att kontakta oss när du vill veta mera om vilka lösningar som passar dig och din verksamhet bäst. Våra duktiga och erfarna kollegor lyssnar till dina problem och utmaningar och tillsammans kan ni komma fram till vad som bäst möter era behov som rådgivare i byggbranschen.