Byggfakta logo - RGB-2
hero-analytics-pro2

Byggfakta Analytics PRO

Med Analytics PRO kan du snabbt och effektivt omvandla dina
webbplatsbesökare till relevanta leads för ditt säljteam.

Ladda ner produktblad

Kunskap om 98% av dina besökare

Visste du att endast 2 % av besökarna på en webbplats lämnar sina kontaktuppgifter
och därmed kan omvandlas till leads?
 
Med Analytics PRO får du på några minuter avgörande kunskap om de 98 % av dina besökare som du inte känner till idag. Kunskap som gör att du kan förvandla dessa besökare till leads för din säljavdelning.
 
Analytics PRO är ett analysprogram som visar dig vilka företag som besöker din webbplats, hur de hittade dig, vad de är intresserade av, samt vilka byggprojekt de arbetar med just nu.
 
Se hur Analytics PRO fungerar i videon
analytics-pro-salgsleads

Identifiera kvalificerade säljleads

De personer som besöker din webbplats är mycket mer benägna att göra affärer med dig än de som aldrig har hört talas om dig och ditt företag. Använd vår datainsamling för att identifiera de mest värdefulla potentiella kunderna för ditt företag.

Se dina leads nu
analytics-pro-marketing

Ligg steget före konkurrenterna

Försäljning handlar om timing. Vi hjälper dig att nå potentiella kunder i ett tidigt stadium och ökar sannolikheten att du slutför en affär.

Omvandla dina besökare till kvalificerade leads med hjälp av unik kunskap om besökarens beteende på din hemsida samt koppling till olika byggprojekt.

Låt oss visa hur
cta-analytics-pro-moede

Få ett bättre säljargument

Det handlar om behov. Kombinera kunskap om dina besökare med information om de byggprojekt företaget arbetar med.

Hör mer om fördelarna för din säljavdelning
cta-telemarketing

Skapa ännu mer värde med dina kampanjer

Med Analytics PRO får ditt säljteam direkt tillgång till högkvalitativa leads som enkelt kan prioriteras i förhållande till dina målgrupper och produkter. På så sätt får du ut ännu mer av dina marknadsföringsinsatser.

Boka ett möte idag
analytics-pro-referrer

Få insikt i kvaliteten av dina leads

Se vilka källor som genererar trafik till din webbplats och bedöm kvaliteten på dina besökare. Få full inblick i hur din marknadsföring stöttar din försäljning genom att identifiera relationen mellan dina besökare och de byggprojekt de arbetar med just nu.

analytics-pro-företag-marknadsföring-byggbranschen

Optimera ditt innehåll mot din målgrupp

Se vilka företag som tittar på ditt innehåll. Prioritera din tid där värdet finns och öka avkastningen på dina marknadsföringsinsatser.

 

Börja identifiera dina säljleads

Boka en demo och upplev möjligheten att kunna identifiera alla dina besökare.

 

”Byggfaktas analysverktyg och tjänster gör det lättare att navigera och skapa värde i en komplex värld, där förståelse för kunderna och deras behov tidigt i processen är ett måste”

- RGS Nordic

Kom igång på ett par minuter

Att driva webbtrafik till sin webbplats är både dyrt och utmanande. Vi vill hjälpa dig att identifiera och kartlägga vilka dina besökare är för att öka dina affärsmöjligheter. Analytics PRO kräver inga större IT-resurser och kan enkelt implmenteras på bara några minuter.

Vi aktiverar Analytics PRO på din webbplats genom att skicka ett mail med en spårningskod. När du har infogat koden på din webbplats är vi igång med att kartlägga dina besökare och generera fler leads till din säljavdelning.

Vi övervakar byggbranschen

Så här funkar Analytics PRO

Analytics PRO bygger på avancerade spårningsmetoder, där vi spårar både IP-adresser och cookies. Vi mer än 400 000 unika besökare på våra olika webbplatser voch vi skickar mer än 2 miljoner e-postmeddelanden, varje månad. All denna information matchas med vår nordiska projektdatabas som vi sedan samlar och paketerar in i Analytics PRO - och till slut  matchas dina webbplatsbesökare direkt med vår data.

Det gör att du snabbt och enkelt kan kartlägga vilka som besöker din hemsida och samtidigt se vilka byggprojekt de är verksamma i just nu. På så sätt kan du omvandla majoriteten av dina besökare till kvalificerade leads.

Ladda ner produktblad

Ladda ner