Byggfakta logo - RGB-2
SE_BF_Guldtak

Leverantör i byggbranschen

Som leverantör inom byggbranschen kan du få tillgång till all relevant information om byggprojekten i hela Sverige. Du får bland annat information om vilka konsulter och arkitekter som är på ett byggprojekt samt information om vilka byggmaterial som ska användas på det enskilda projektet.

Ta mig till Projektdatabasen

Du som arbetar med att leverera material och inredning till byggarbetsplatser, anläggningsarbeten och fastigheter av alla slag behöver ha den skarpaste tajmingen. Ha koll på allt från byggherrar, konsulter, huvudentreprenörer och underentreprenörer - till hyresgäster. Du behöver enkelt kunna ta fram data på vad som händer och ha kunskap om nya aktörer och konkurrenter på din marknad. Med hjälp av våra skräddarsydda lösningar håller du dig uppdaterad. 

SE_BF_ForsakerDag
Stärk din marknadsposition

Få information om beslutsfattare

Tack vare vår undersökaravdelning som dagligen bevakar byggbranschen och samlar in information om byggprojekt kan vi mata projektdatabasen med relevant och uppdaterad information. Som leverantör kan du t.ex. ta del av information om specificerade byggmaterial i olika byggprojekt. 

Vi ger dig även information kring förhållandet mellan olika konsulter och byggprojekt. Det handlar alltså inte bara om att hitta information om byggmaterial utan också om att känna till dessa konsulter och på så sätt hitta värdefull information som tar dig ett steg närmare en affär. Vi kan hjälpa dig att identifiera konsulterna så att du kan göra dem medvetna om din produkt vid rätt tidpunkt i byggprocessen.

Visa mig hur det ser ut 

SE_BF_ForsakerNatt

Få relevanta projektupplysningar

Med tillgång till vår projektdatabas kan du få en stor överblick och relevant information om byggprojekt när du behöver det. Du kan se vilka konsulter som är involverade i vilka projekt och inte minst vilka konsulter som är relevanta för dig.

Vi kan också identifiera de beslutsfattare och nyckelpersoner du behöver vända dig till i de önskade och relevanta projekten. Vi ser till att du har kontaktinformation om dessa personer så att du kan göra dem medvetna om ditt företag och din produkt.


Se hur din marknad ser ut 

 

Det handlar om tajming


Visa mig hur SMART fungerar

Det är alltid viktigt i en försäljning att tidpunkten är på plats. Det är ingen idé att vara ute för sent eller vara igång för tidigt. Om du är ute för sent kommer en av dina konkurrenter att få affären. Är man för tidigt ute har konsulterna inte alls börjat ägna sig åt materialval och vad som finns på marknaden.

Det handlar därför om att tajma så att du inte missar upplysningar och missar affärsmöjligheter.

Vår information från Projektdatabasen kan hjälpa dig att lägga din tid målmedvetet på rätt projekt, vid rätt tidpunkt.

För dig som använder SMART

 

Alla SMART kunder har möjligheten att bearbeta och penetrera sin specifika marknad med hjälp av våra marknadsföringslösningar. Utmaningen att leta och samla in så bra beslutsunderlag som möjligt är för många företag väldigt stor.  

Det kan finnas flera anledningar till att organisationen inte räcker till, t ex brist på resurser, kompetens, expertis och verktyg - vi sträcker ut en hand även där. Rätt marknadsföring har aldrig varit viktigare!


 

Det finns ett flertal lösningar som frigör tid så att personerna i er verksamhet kan ägna sig åt rätt saker. 

  • Marknadsanalyser och kartläggningar
  • Varumärkesundersökning
  • Enkätundersökningar
  • Email Marketing
  • Postala utskick
  • Telemarketing 

Därför behöver leverantörer SMART

  • Få information om relevanta konsulter och deras projekt
  • Få information om projekt som kommer att använda din produkt
  • Få information om projekt inom ditt önskade geografiska område
  • Få omedelbar avisering i din inkorg när det finns projekt som är relevanta för dig

leverandoer-produkter

Få en 30 minuters genomgång

På Byggfakta anser vi att det finns ett värde att se vår projektdatabas och den detaljerade information som finns i den. Du får en 30 minuters genomgång med vår kollega som är specialiserad på att hjälpa leverantörer. På så sätt kan du med egna ögon uppleva alla fördelar som kommer med det.

Se alla byggprojekt som är relevanta för din verksamhet just nu. Fyll i formuläret och få en gratis demo.