Byggfakta logo - RGB-2
SE_Byggfakta_Konsult2

Konsult i byggbranschen

Som konsult i byggbranschen med behov av insyn i projekten i ett tidigt skede har du en stor utmaning. Det är svårt att ha koll på allt som planeras och att alltid ligga i framkant och jobba proaktivt. Är du säker på att du vet vilka projekt eller upphandlingar dina samarbetspartners och uppdragsgivare har på gång?

Ta mig till projektdatabasen

Med smarta lösningar håller du dig uppdaterad på det utbud som är intressant för din verksamhet, du halkar inte efter i informationsflödet eller missar viktiga och intressanta tips på samarbeten. Du får den överblick du behöver på både projekten, upphandlingarna, företagen och beslutsfattarna som är viktiga för dig, och gör det möjligt för dig att kontakta potentiella partners samma morgon som den färska informationen landar i din inkorg. Du ligger steget före och får tillgång till projektplanerna eller anbudsförfrågningarna innan de annonseras ut för rådgivare eller totalentreprenörer.

Säkra upp med ditt drömteam

Är du arkitekt, konstruktör eller installationskonsult?

Oavsett om du vill jobba som huvudansvarig totalprojektör, generalkonsult eller som någon form av underkonsult så gäller det att inte vara sist på bollen - du behöver försäkra dig om att du har koll och säkra din position - för att sedan bygga det team du vill jobba i. 

Det är en strid ström av projekt där rådgivningstjänster utlyses offentligt i både Sverige och i EU. Men vi ger dig inte bara koll på dem - du får dessutom koll på de projektplanerna och konsultuppdragen redan innan de utlyses offentligt - och vi har även koll på de privata upphandlarna och byggherrarna som behöver dig som konsult.

Vi ger dig besked om detta utbud tidigt i planeringsprocessen så att du kan agera snabbt när relevanta rådgivningstjänster planeras och utannonseras.

Du kan till och med välja ut dina uppdragsgivare och punktbevaka dem redan innan deras projektplaner kommer ut.

Ytterligare kan du genom att analysera marknaden och bestämma dig för vilken typ av uppdragsgivare och projekt du helst jobbar med, även välja ut och agera på dem. 

20000

AKTIVA PROJEKT

6

MILJARDER I SAMLAT VÄRDE

146948

KONTAKTPERSONER

2500

UPPDATERADE PROJEKT PER VECKA

SE_BF_ForsakerVy

 

Värdefull information om
planerade projekt 

Av de som använder våra tjänster för att hitta nya affärer säger nästan 90% att de också gör just det. Vill du vara påläst, jobba effektivare, hitta nya uppdrag och skapa nya kontakter så tar det ungefär en kvart att lära dig hur det hela går till i vår tjänst. På ett enkelt sätt kan du få en gedigen träfflista med relevanta projekt och upphandlingar anpassat efter dina preferenser.

Med tjänsten SMART har vi förenklat användningen för att du enklare ska kunna få ut det med mesta av tjänsten. Tack vare våra senaste funktioner kommer du också kunna säkerställa att du inte går miste om några affärsmöjligheter.

Visa mig mer info om SMART 

SE_BF_Forsaker

Se vilka aktörerna och beslutsfattarna jobbar tillsammans med

Förutom att du får full koll på projekt och upphandlingar, så kan du också se vilka relationer dina samarbetspartners eller presumtiva kunder och uppdragsgivare har och har haft.

Vilka jobbar de med? Vilka typer av projekt har de gjort? Vem kan du vända dig till för att få råd, svar och information som kan hjälpa dig framåt i dina projekt? Få en fördjupad överblick för att både undvika olönsamma projekt och identifiera kvalificerade affärsmöjligheter. 

Jag vill veta mer om Projektdatabasen

För dig som använder SMART

 

Alla SMART kunder har möjligheten att bearbeta och penetrera sin specifika marknad med hjälp av våra marknadsföringslösningar. Utmaningen att leta och samla in så bra beslutsunderlag som möjligt är för många företag väldigt stor.  

Det kan finnas flera anledningar till att organisationen inte räcker till, t ex brist på resurser, kompetens, expertis och verktyg - vi sträcker ut en hand även där. Rätt marknadsföring har aldrig varit viktigare! 

Det finns ett flertal lösningar som frigör tid så att personerna i er verksamhet kan ägna sig åt rätt saker. 

  • Marknadsanalyser och kartläggningar
  • Varumärkesundersökning
  • Enkätundersökningar
  • Email Marketing
  • Postala utskick
  • Telemarketing 

 

 

Du är alltid välkommen att kontakta oss när du vill veta mera om vilka lösningar som passar dig och din verksamhet bäst. Våra duktiga och erfarna kollegor lyssnar till dina problem och utmaningar och tillsammans kan ni komma fram till vad som bäst möter era behov som rådgivare i byggbranschen.