Byggfakta logo - RGB-2
SE_BF_Bergshotellet_Dag

Marknads- och projektbevakning för aktörer i byggbranschen

Det är tufft att ha överblick och koll på allt som planeras och byggs, och att alltid ligga i framkant och jobba proaktivt. Du gör såklart ditt bästa - men kan du och dina medarbetare bli ännu effektivare? Letar du på rätt ställen, och hur mycket tid lägger du på att leta - OCH på att oroa dig över att det finns projekt och aktörer därute som du behöver känna till, men som du missar idag? Eller projekt och upphandlingar som du själv behöver nå ut med till rätt aktörer?

 

Välj ditt verksamhetsområde så berättar vi mer

Byggherre/Fastighetsägare | Konsult | Huvudentreprenör | UnderentreprenörLeverantör | Grossist/ByggvaruhandelAnnan verksamhet

Att ha stenkoll på projektmarknaden...

...det är en utmaning som heter duga!

Är du säker på att du vet vilka projekt eller upphandlingar dina "lojala" kontakter har på gång? Vet du med säkerhet att de kontaktar dig när de har intressanta objekt, och har du koll på vilka andra relationer de har? Många blir faktiskt stöss* när vi tillsammans går igenom träfflistan med projekt, ofta blir det en insikt i att man faktiskt inte var så välinformerad som man trodde. En trist insikt - att affärsmöjligheter missas.

Att ha rätt underlag och känna sig trygg med att man har kunskap om marknaden, om branschen. Att räkna på rätt jobb, bevaka rätt aktörer, kontakta rätt personer, att göra säkra prioriteringar och smarta, underbyggda bedömningar - hur gör du det på ett effektivt sätt, varifrån får du allt det datat, och hur lång tid tar det att samla in den? Går du på magkänsla eller fakta?

När vi frågar kunder vilken deras största utmaning var innan de kom i kontakt med oss så var det den där gnagande oron om man verkligen kände till de där lönsamma projekten, om man var inräknad, om man missade något avgörande. Osäkerheten - har man verkligen koll?

Oavsett om dina uppdragsgivare är offentliga eller privata aktörer tar det tid att skanna av marknaden, att få koll på vilka som ska bygga och vem du tar en första kontakt med för att medverka eller få mer information - timmar och resurser som du slipper med våra tjänster. Vi har ju redan gjort det jobbet (läs mer om det här). Med våra tjänster får du mer tid och ro till det du verkligen behöver fokusera på!

 

 

Berätta vem du är så berättar vi hur vi kan hjälpa just dig:

Byggherre/fastighetsägare | Konsult | Huvudentreprenör | UnderentreprenörLeverantör | Grossist/ByggvaruhandelAnnan verksamhet

Läs mer om oss. Bilden ovan är från Bergshotellet i Järvsö.

Vill du veta mer?

Projektdatabas - ett småtrist ord, men du kommer bli branog brydd*. Sätt av 15 minuter i kalendern till en kostnadsfri visning av din marknad. Vad har du att förlora? Jo, som mest en kvart. Istället för att missa viktiga projekt och upphandlingar (och kanske ditt livs affär).

Fyll i formuläret så tar någon av våra trevliga kollegor kontakt med dig inom kort, för att lyssna på just dig och dina utmaningar. Behöver du mer kött på benen är du välkommen att läsa vidare - välj ditt verksamhetsområde här:

Byggherre/Fastighetsägare | Konsult | Huvudentreprenör | UnderentreprenörLeverantör | Grossist/ByggvaruhandelAnnan verksamhet

Läs om vår senaste lansering - den smarta tjänsten SMART

* "Branog brydd" ja - det är hälsingemål och betyder ungefär "riktigt förvånad".