Byggfakta logo - RGB-2

Ordning och reda i SMART

Ordning och reda är en stor faktor för att öka din försäljning med Byggfakta SMART. Vår projektdatabas innehåller över 20 000 levande projekt som varje vecka uppdateras med ny information och samtidigt adderas över
2 000 nya projekt varje vecka.

Som användare av SMART kan du öka möjligheterna att stänga fler affärer genom att använda dig av våra smarta funktioner för att hålla en strukturerad och effektiv säljprocess.

 
 
01

Punktbevakning

Det är alltid viktigt att hålla koll på vilka kunder du vill bevaka och följa upp regelbundet. Vår punktbevakningsfunktion hjälper dig bevaka vilka aktörer som involveras i olika projekt.

Så här gör du en Punktbevakning🎦

02

Företagsanalys

När du ändå sökt upp dessa för dig viktiga företag föreslår jag också att du analyserar dem lite extra genom att titta på alla projekt de har just nu och framåt.

Så här gör du en Företagsanalys🎦

03

Anteckningar och Noteringar

Lägg in noteringar och påminnelser i själva tjänsten. Du kan spara såväl projekt som företag i mappar som du skapar för att inte missa någon viktig uppföljning eller kontakt.

Så här lägger du till anteckningar och noteringar🎦

Nå önskat resultat med våra marknadsföringslösningar

För att nå önskat resultat med marknadsföring inom byggbranschen är det viktigt att du överväger planen och dina mål för marknadsföringsarbetet.

Vill du ha mer information om hur du kan använda våra lösningar för att marknadsföra ditt företag eller har du andra relaterade frågor om marknadsföring inom byggbranschen?

Fyll i formuläret och få svar på dina frågor och funderingar