Byggfakta logo - RGB-2

3 SMARTA steg som stänger första affären

Att hitta nya affärsmöjligheter bland tiotusentals aktiva projekt och aktörer har aldrig varit enklare. Men vi vill hjälpa dig att överträffa dina försäljningsmål och säkerställa att du är uppdaterad på våra främsta funktioner för att lyckas avsluta din första affär.

Få din första affär med hjälp av de 3 steg som vi presenterar nedan.

 
 
01

Steg 1

Det är alltid viktigt att hålla koll på vilka kunder du vill bevaka och följa upp regelbundet. Vår Marknadsbevakningsfunktion hjälper dig bevaka vilka aktörer som involveras i olika projekt.

02

Steg 2

När du ändå sökt upp dessa för dig viktiga företag föreslår vi också att du analyserar dem lite extra genom att titta på alla projekt de har just nu och framåt med olika partners. Det gör du enkelt med vår funktion Företagsanalys.

03

Steg 3

Under ”Mer information” på projektkortet står ofta om projektet är tidigt, osäkert eller uppskattat. Se den preliminära byggstarten och byggkostnaden för att bedöma om och när projektet är intressant för dig.

Fyll i formuläret och prova SMART idag

På Byggfakta anser vi att du själv bör se SMARTs funktioner för att på så sätt kan du med egna ögon uppleva alla fördelar som följer med det. Boka en demo genom att fylla i formuläret.