Byggfakta logo - RGB-2
Nordbygg

Byggfakta blir samarbetspartner till Nordbygg 2024

Byggfakta får fortsatt och utökat samarbete med Stockholmsmässan och Nordbygg 2024. Samarbetsavtalet är signerat och klart. 
– Nu tar vi nästa steg, säger Lina Hann, projektchef för Nordbygg.

Nordbygg och Stockholmsmässan förlänger sitt samarbete med Byggfakta och tidningen Byggvärlden, som ägs av Byggfakta. Samarbetsavtalet för Nordbygg 2024 är signerat och klart.

I korthet innebär partnerskapet att:
• Byggfakta och ByggfaktaDOCU blir samarbetspartners till Nordbygg 2024 på flera sätt.
• Byggvärlden återigen blir officiell mässtidning.

–  Nu tar vi nästa steg. Vi hade ett jättefint samarbete under förra mässan och har haft det över tid så det känns naturligt att utveckla det vidare. Vi gör en del gemensamma satsningar som vi kommer att presentera mer i detalj lite längre fram, säger Lina Hann, projektledare för Nordbygg.

Lina-HannnordbyggLina Hann, projektledare Nordbygg

"Vi hade ett jättefint samarbete under förra mässan så det känns naturligt att utveckla det vidare"

För Byggfakta är det samarbetet med Nordbygg en fjäder i hatten.

– Det här är ett viktigt strategiskt samarbete som synliggör oss, våra varumärken och ger oss konkreta affärsmöjligheter. Men det bästa är att det verkligen känns som vinn-vinn-vinn, det vill säga vinst för både Nordbygg, dess utställare och besökare och för oss - och sådana samarbeten känns alltid roligast, säger Peter Åhs, affärsutvecklare på Byggfakta.

IMG_0604

Peter Åhs med kollegor i Byggfaktas monter på Nordbygg 2022. För Byggvärlden är Nordbygg en av årets största händelser bevakningsmässigt.

– Att få förtroendet att återigen vara mediapartner till Nordens största byggmässa känns hedrande. Byggvärlden vill vara där det händer och på Nordbygg händer det alltid en massa saker som för branschen framåt, säger Henrik Ekberg, chefredaktör på Byggvärlden.

henrik

 Henrik Ekberg, chefredaktör Byggvärlden. 

Hur går det med planeringen inför kommande mässa, Lina Hann?

– Det går bra. Vi har kommit långt och satt strukturen för det mesta, och vi har fått tillbaka många tunga varumärken. Det kommer också många nyheter. Till exempel så satsar vi på en del nya områden som bland annat solteknik, och hela elektrifieringen kommer in som ett nytt stort delmoment.

"Vi satsar på en hel del nya områden som bland annat solteknik. Hela elektrifieringen kommer in som ett nytt stort delmoment"

Nästa Nordbygg kommer att äga rum 23-26 april 2024 på Stockholmsmässan.

 

Missa inte vår mässguide med tips för dig som ska ställa ut!

Byggfakta har sedan tidigare sammanställt en guide till dig som ska medverka som utställare på någon fackmässa inom framför allt bygg och fastighet. Vi tipsar om allt från planering till utvärdering – steg-för-steg – så att du ska få en så lyckad upplevelse som möjligt. Ladda ner den kostnadsfritt via länken:

Ladda ner hela guiden här