Byggfakta logo - RGB-2
nye-veier1

"Sparar tid och använder resurserna rätt"

ZÜBLIN använder Grow Your Business för att söka efter relevanta projekt. 

Axel Towers

ZÜBLIN är väletablerat på den skandinaviska byggmarknaden. Företaget ingår i den europeiska teknikkoncernen STRABAG, som tillsammans med ZÜBLIN har över 100 års erfarenhet av komplexa byggprojekt. Med mer än 75 000 specialiserade medarbetare och en omsättning på mer än 120 miljarder danska kronor årligen är STRABAG en av de största byggkoncernerna på marknaden.

I Danmark, där ZÜBLIN är väletablerade, har man flera prestigebyggen på sin meritlista, bland annat Amager Bakke, Metro M4 till Nordhavn, Axel Towers (bilden)  och BLOX. Parallellt med dessa stora och imponerande projekt är ZÜBLIN även involverat i små och medelstora byggprojekt som till exempel Sydhavn Återvinningscentral och Egedals stadshus.

 


"Vi sparar tid genom att använda Grow Your Business, och vi använder våra resurser för att räkna på rätt projekt"

 

Möjligheten att få en enkel marknadsöversikt över relevanta projekt innebär att ZÜBLIN har valt Byggfaktas plattform, Grow Your Business för att vidareutveckla sin verksamhet. I Danmark har man använt tjänsten sedan december 2020.


– Jag tyckte att vi behövde ett system som enkelt och snabbt kunde ge oss en överblick över marknaden och vilken typ av projekt vi letar efter. När jag testade Grow Your Business tyckte jag att jag hittat rätt lösning för att få hjälp med det, säger Mikael Schroll, Offer Manager på ZÜBLIN A/S, Byggeri & Anlæg Øst.

"Med Grow Your Business sparar vi helt enkelt tid, och det ger värde för oss"

ZÜBLIN är intresserade av att lämna anbud på fler små och medelstora projekt, vilket innebär att de behöver en överblick över vilka projekt som initieras, när de initieras och vem de ska kontakta.

– Det är ingen tvekan om att byggbranschen är komplex och det händer mycket hela tiden. Därför kan det vara svårt att veta var de projekt som är intressanta för oss initieras - och inte minst vilka som ligger bakom dem. Vi har nu en lösning på detta. Med Grow Your Business sparar vi helt enkelt tid, och det ger värde för oss. Tack vare plattformen går det enkelt och snabbt att få en överblick över marknaden. Grow Your Business är ett mycket användbart verktyg, säger Mikael Schroll.

 

 

Zueblin-logo-web2

 Ta reda på hur du kan göra som Züblin


Vill du ha mer information om hur du kan använda våra lösningar för att öka dina affärsmöjligheter?

Fyll i formuläret och få svar på dina frågor och funderingar.