Byggfakta logo - RGB-2
header_byggfakta.se

Är med och formar Sverige – samt siktar högt med sina byggnadsställningar

PERI är marknadsledande på formsystem. Nu siktar de högt även när det gäller andra produktsegment. För att få tips om nya affärsmöjligheter och hitta kommande projekt har de tagit hjälp av Byggfakta. 

Bild_Peri_2000px

PERI är marknadsledande på formsystem. Nu siktar de högt även när det gäller andra produktsegment.
– De senaste åren har vi satsat starkt på våra byggnadsställningar, säger Tea Högberg på PERI Sveriges marknadsavdelning.

Leverantören PERI, med rötterna i Tyskland, är världsledande inom form- och ställningssystem. På den svenska marknaden är form den största produktgruppen, men målet är att växa på ställningssidan.

För att är att få bättre koll på marknaden har PERI tagit hjälp av Byggfakta.

"Vi behöver söka över en större marknad
och nå ut till fler kunder"

– Syftet med att använda Byggfakta Smart är att hitta nya affärsmöjligheter och få tips om kommande projekt. Vi behöver söka över en större marknad och nå ut till fler kunder. Målet är att komma i kontakt med så många som möjligt. Det går inte att vinna allt, men man kan i alla fall så ett frö.

Utmaningarna inom form- och ställningsbranschen är flera, menar Tea Högberg. Trender påverkar vilka olika material som används i konstruktionen. Samtidigt ökar användandet av prefab.

"Jag upplever att SMART är ännu smartare"

En annan utmaning handlar om att komma in i rätt skede av ett projekt, information som finns tillgänglig i Byggfaktas databas.

– När det gäller bostadsbyggande tas ofta snabba beslut och vi kan erbjuda våra produkter strax innan eller i samband med byggstart. Inom infrastruktur krävs längre planering och vi behöver komma in i ett tidigare skede. Platschefer och inköpare är våra kontaktpersoner. 

På ställningssidan säljer man - snarare än hyr ut - sina produkter. Målgruppen är allt från små till stora ställningsföretag.

– Vi marknadsför våra ställningar som säkra, flexibla och effektiva. Vi trycker mycket på våra integrerade säkerhetslösningar och skydd samtidigt som ställningarna är enkla att montera. De är smarta helt enkelt, säger Tea Högberg.

Smartness är något hon uppskattar.
– Även om jag har gillat Byggfakta Live så upplever jag att SMART är ännu smartare!

teahogberg
Tea Högberg på PERI Sveriges marknadsavdelning.

Ta reda på hur du kan göra som PERI

Med vår tjänst SMART får du tillgång till kunskap och data om just din marknad så att du hittar rätt byggprojekt att arbeta med. Vi skräddarsyr din bevakningslista utifrån dina preferenser och behov. 

Vill du ha mer information om hur du kan använda våra lösningar för att öka dina affärsmöjligheter?

Fyll i formuläret och få svar på dina frågor och funderingar.