Byggefakta SE

Framgångshistorien om plattformen som snabbt blivit en hygienfaktor för datadrivet beslutsstöd och tillväxt

Grow Your Business har blivit en "Gamechanger" redan ett år efter att den först lanserades i Danmark. I Sverige och Danmark använder nu fler än 75 aktörer redan Grow Your Business och snart kommer ännu fler av dina (mest framgångsrika) konkurrenter att göra det. Redan efter en första visning kommer du att känna WOW och förstå att detta är något som kommer att stärka ditt företags position på byggprojektmarknaden och upplevas som en ren hygienfaktor för att ni ska ta rätt datadrivna beslut i ert framtida strategiska affärs- och marknadsarbete.  

SE_BF_grow-your-business-logo

"Plattformen är skapad i Microsoft Power BI-miljö och kan liknas vid ett ekolod där samtliga aktörer, oavsett storlek eller användarnivå, nu får en strategisk faktabaserad plattform som de kan använda objektivt i sina strategi-, affärs- och marknadsplaner m.m. Lika väl som användaren kan hitta stor sannolikhet till affär kan de också hitta låg sannolikhet till affär, dvs ett NOGO-läge där de kan spara sina anbudskostnader", säger Dani Kazazic, affärsutvecklare och produktansvarig på Byggfakta.

Öka tillväxten och minska kostnaderna baserat på en datadriven tillväxtstrategi

Grow Your Business är ett strategiskt verktyg för företag inom byggbranschen. Med Grow Your Business kan du arbeta strukturerat och strategiskt med data om din marknad, vilket gör det möjligt att fatta rätt beslut baserat på marknadsinsikt snarare än gissningar eller magkänslor.

Grow Your Business bygger på fyra moduler: Marknadsföring, Försäljning, Kalkyl och Inköp, som tillsammans ger dig de bästa förutsättningarna för att effektivisera ditt affärsarbete - minska kostnaderna och öka tillväxten. Med de fyra modulerna kan du:

  • Nå rätt målgrupp och öka effekterna av din marknadsföringsaktivitet
  • Öka din försäljning och hålla fokus på relevanta leads
  • Få en unik översikt över din "projekt pipeline", planering och prioritering av vilka projekt du ska välja ut för sälj- och marknadsinsatser nu och i framtiden
  • Prioritera och rikta in dina anbud till rätt aktörer och rätt projekt - och öka träffsäkerheten och vinn fler anbudsgivningar
  • Välj de bästa leverantörerna och lyckas med dina projekt

Och mycket mer! Få en kostnadsfri presentation av Grow Your Business - fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Ett urval av de aktörer som använder Grow Your Business i Sverige och/eller Danmark redan idag ser du nedan.

SE_BF_GYB_Kundlogos

 

Upptäck möjligheterna med Grow Your Business