Byggfakta logo - RGB-2

SE_BF_SmartBFWhite

 

De bästa affärsmöjligheterna kan vara
de du missar idag.

Men nu är det slut med det.

Det spelar mindre roll hur skicklig du är i affärer om du missar de bästa affärsmöjligheterna. Så först och främst handlar BYGGFAKTA SMART om att säkerställa att du har koll och inte missar de bästa affärerna, projekten, aktörerna och kunderna. 

SMART betyder "skicklig i affärer", om du slår upp det i Svenska Akademiens ordlista.  Så, hur SMART är du? BYGGFAKTA SMART är inget IQ-test. Däremot vill vi se hur intresserad du är av att bli ännu skickligare i affärer. För nu finns ingen ursäkt att inte bli det. 

BYGGFAKTA SMART är vår största lansering någonsin och ett nytt hjälpmedel för dig som vill jobba smartare, effektivare och göra bättre affärer på byggprojektmarknaden. 

Tänker du "jag har fullt upp med befintliga kunder och affärer redan"? Fundera då på om det är samma sak som att vara SMART, dvs skicklig i affärer? Svaret kan vara "...nja...". För visst håller du med om att det går att jobba smartare genom att vara påläst, jobba mer proaktivt och därmed mer effektivt och lönsamt?

Det är knappast någon slump att våra kunder, enligt en analys av Bisnode, haft en tillväxt som varit 57% högre än branschsnittet.

Oavsett om du tidigare testat eller om du idag redan använder tjänster för projektbevakning - eller om du aldrig testat t.ex. Byggfakta LIVE eller Mitt Sverige Bygger - det bästa sättet att uppleva möjligheterna med BYGGFAKTA SMART är att få en visning. (Vanligaste kommentaren brukar vara "WOW!".) Det kommer ta ca 15 minuter av din vardag men vi törs säga att det kommer vara en väl spenderad kvart - sedan kommer det kännas kristallklart! Då vet du vad du inte får missa - dina bästa affärsmöjligheter och ditt SMARTASTE jag.

Ta dig framåt genom att fylla i formuläret direkt!

Jag vill inte missa
fler affärsmöjligheter,
jag vill veta mer om

BYGGFAKTA SMART.