Kika in i Sveriges största projektdatabas, sätt oss på prov!

Hur många projekt och affärsmöjligheter missar du så som du jobbar idag? Hur mycket tid slösar du på att leta rätt projekt eller på att lämna offerter eller anbud på projekt och till aktörer som du egentligen inte kan vinna eller tjäna bra på? Väntar du på att de du brukar jobba med ska kontakta dig? 

Vi får dagligen höra "Oj, det visste jag inte", "Det hade jag inte koll på", "Jag trodde att jag hade koll på det" eller "Det trodde jag inte". Därför vill vi överraska även dig, och om du t.ex. känner till ett projekt eller en byggherre som vi inte hittar i vår databas så lovar vi även att bjuda dig på en liten present. 

 

SE_BF_ForsakerVy

Sätt oss på prov, så sätter vi sedan dig i pole position för nya affärsmöjligheter från databasen som innehåller bland annat:

  • Mer än 20000 just nu aktiva byggprojekt
  • Alla offentliga projekt och anbudstillfällen
  • Projekt och anbudstillfällen från privata byggherrar
  • ca 600 nya och 2500 uppdaterade projekt varje vecka 

Låt oss bjuda dig på en kostnadsfri genomgång av din marknad. Fyll i formuläret med de kontaktuppgifter vi behöver för att ge dig en personlig visning. I sämsta fall blir du trygg i att du faktiskt har bra koll - men du kommer också att inse att du riskerar att missa en hel del projekt, upphandlingar och intressanta aktörer på din marknad. Du kommer att inse att det finns många affärsmöjligheter och chans att vinna fler affärer med ökad lönsamhet. 

SE_BF_ForsakerNatt

Hitta de projekt, företag och anbudstider som är viktiga för dig

Med skräddarsydda lösningar för just din verksamhet jobbar du äntligen med rätt underlag för de beslut du behöver fatta. Att ha lyxen och tiden att jobba proaktivt kan förändra din och din verksamhets utveckling på väldigt kort tid - men på lång sikt.

Ge dig själv några minuter i vår tjänst, visningen är gratis och vi älskar när vi får ännu ett "Oj oj oj, här har vi verkligen koll på ALLT!". Utgångspunkten är dig och dina utmaningar, oavsett om du är byggherre, konsult, entreprenör, leverantör eller har andra relationer och affärer med bygg- och fastighetsrelaterade aktörer. Vi samlar in information i både Sverige, Danmark, Norge och Finland.

SE_BF_RapportByggvarlden2
Redan anmält ditt intresse för bättre koll på byggbranschen?

Medan du väntar på vår återkoppling...

...som vi försöker vara så snabba som möjligt med, så kan vi kanske intressera dig med att kika på följande gratisrapporter, eller några av våra övriga informationssidor?

Ta mig till gratisrapporterna på studs! 

Läs mer om hur vi kan hjälpa dig med din marknadsföring