Marknadsför ditt projekt och nå ut till de bästa på marknaden - helt gratis!

Att berätta om dina planerade projekt och aktuella upphandlingar gynnar inte bara branschen i stort - det gagnar dig, din verksamhet och i allra högsta grad dina projekt också. De aktörer du anlitar kanske inte är de bästa på marknaden? Det kanske finns både effektivare, mer kompetenta, mer prisvärda och mer tekniskt eller hållbart medvetna som ni skulle behöva ha en relation till. 

Du kan själv välja om du vill lämna informationen via formuläret intill, via telefon (vår undersökaravdelning når du via vår växel på 0651-552500), via e-post eller om vi tillsammans kan hitta andra lämpliga lösningar för det. Hur som helst så får du snabbt igen den lilla tiden på att rätt information når marknaden. Rätt information i rätt tidpunkt innebär också att du slipper bli kontaktad av fel aktörer i fel skede.

Du som lämnar information om dina projektplaner till oss på Byggfakta når utan kostnad de relevanta aktörerna på projektmarknaden och du får hjälp att stärka er position som både en aktiv och attraktiv uppdrags- och arbetsgivare.