lantbruksinvest_2021_logo2

LantbruksINVEST 2024 – så ser planerna ut för lantbrukare och skogsägare och därför är svaren viktigare än någonsin

Tusentals lantbrukare, ägare och arrendatorer till lantbruks- och skogsfastigheter planerar bygg-/renoveringsåtgärder samt investeringar i maskiner, verktyg, fordon, utrustning eller andra produkter och tjänster. Vi har ägnat veckor åt att samla ihop tipsen, och under vår kampanj 20–22 mars kan du få veta vilka som tänker investera i det du erbjuder, och hur du kontaktar dem.

Hur kan svaren vara extra värdefulla i år?
Eftersom det handlar om en bransch som haft och har det tufft med ökade kostnader för energi, drivmedel, foder och gödsel är information om de som ändå verkligen satsar på att investera och utveckla sin verksamhet extra mycket värd. Det lär bli en ökad konkurrens om att få göra affärer med de lantbrukare och skogsbrukare som satsar dessa tider. Den första förutsättningen för att kunna göra affärer med dem är att ha koll på dem och deras planer. Börja med att ta reda på hur många som har investeringsplaner som matchar det du erbjuder.

SE_BF_Lantbruk-Platta-Pil-Gron

Affärsmöjligheter väntar på dig - men hur många?

Vare sig det handlar om ny-, till- eller ombyggnationer, renoveringar, installationer, markarbeten, finansieringar, försäkringar, ny uppvärmning, byte av elavtal, investering i nya fordon, vedmaskiner, arbetskläder, solceller, traktorer eller en svalkande pool till sommaren - vill du lägga till lantbrukare och skogsägare på din kundlista får du inte missa årets unika tillfälle att få reda på exakt vilka inköp och investeringar dessa planerar!

Hör av dig till oss förutsättningslöst via formuläret så får du veta hur många lantbrukare och skogsbrukare som har planerade investeringar där dina produkter och tjänster behövs.

SE_Byggfakta_Logo

Lantbrukskampanjen är ett årligt återkommande succékoncept som endast pågår under perioden
20–22 mars 2024.

SE_BF_Lantbruk_Tack