SE_BF_Husguiden

 

Vet du vilka privatpersoner som är i behov av dina tjänster eller produkter just nu?

Att flytta är en livshändelse för de flesta - och när de flesta flyttar kan det dessutom vara väldigt relevant för dig - det är när vi förvärvar ett nytt boende eller bygger nytt som vi behöver varor och tjänster som mest.

Vet du hur du bäst når de som byter boende, bygger nytt eller renoverar - de som står inför val och inköp av varor och tjänster till sitt nya hem? Eller strör du marknadsföringsbudgeten lite vind för våg och hoppas att din annonsering lite magiskt ska hitta rätt, dvs du marknadsför dig till ALLA privatpersoner, oavsett vilka behov de har?

Använd din budget på bästa sätt
- marknadsför dig mot de privatpersoner
som just nu planerar att investera i sitt boende!

Husguiden är en liten "välkomstmapp" som skickas ut till husägare som precis bestämt sig för att förändra sin boendesituation - personer i behov av tips och erbjudanden från hantverkare, butiker och tjänsteföretag! Foldern skickas i ett adresserat kuvert till privatpersoner i en specifik kommun och vänder sig till: 

SE_BF_HG_Hus_Text

I den här foldern får du och dina produkter eller tjänster synas och nå ut till precis rätt personer, i precis rättan tid. Har du ett marknadsföringsunderlag idag som du är nöjd med så använder vi det, annars bistår våra duktiga grafiker med layoutförslag, hjälp och tips.

 

Nyfiken att se ett exempel av Husguiden? Eller få ett smakprov på sökta bygglov/lagfarter i ditt område?

 

Fyll i formuläret, berätta var du är verksam så berättar vi mera om hur du effektivast når dina kunder >>


Jag vill veta
hur många privatpersoner
som planerar att
investera i s
itt boende*
i mitt verksamhetsområde

*då berättar vi också hur vi kan veta detta,
och för hur mycket de uppskattar att investera i sitt boende
- och hur du bäst når dem med din marknadsföring.