Byggfakta logo - RGB-2
blue_background

Våra tidigare webbinarier

 

Välkommen till vår bibliotek av inspelade webbinarier från Byggfakta. Här hittar du en serie informativa sessioner där vi har djupdykt i de senaste funktionerna av Byggfakta SMART, delat praktiska tips och förmedlat expertinsikter för att hjälpa dig att maximera ditt användande av våra produkter.

Utforska vårt utbud av inspelade webbinarier och dra nytta av den kunskap och de insikter som presenteras av våra experter inom byggbranschen.

Se våra kommande webbinarier
webbinarium

Bästa tipsen inför hösten

Här får du en gedigen genomgång av hur du på bästa sätt får en bra start efter semestern med hjälp av Byggfakta SMART.

 

 

 

Se videon här

 

webbinarium

Telemarketing

Vi går igenom funktionerna i Byggfakta SMART i kombination med tjänsterna från våra experter inom telemarketing och hur detta kan spara dig tid i din prospektering.

 

 

Se videon här

 

webbinarium

Verifierade digitala annonser

Varför lägga resurser på digital annonsering som inte når fram till rätt personer? Vi hjälper dig att nå din exakta målgrupp med maximal träffsäkerhet. 

 

Se videon här

 

webbinarium

Byggfakta SMART & API-lösningar

Du får fördelarna, konkreta exempel och vägledning kring förståelsen och nyttan av den ökade funktionaliteten med att kombinera Byggfakta SMART med API-lösningar.

 

Se videon här

 

webbinarium

Använd SMART på bästa sätt

Här ger vi dig praktiska exempel, användbara tips och konkreta verktyg och kunskap för att effektivit nyttja Byggfakta SMART inom ditt arbetsområde.

 

Se videon här

 

webbinarium

Genomgång av Byggfakta SMART

Du får en övergripande bild av kapaciteten med Byggfakta SMART samt funktioner och fördelar för att hjälpa dig förstå hur du kan dra nytta av plattformen.

 

Se videon här